Per a particulars 2019-07-16T11:32:40+02:00

SERVEIS PER A PARTICULARS

No tens cotxe i necessites un transport privat? Has de fer una visita mèdica i vols que t’acompanyem i et tornem a casa? Aneu de viatge i l’avió surt de matinada i necessiteu que us portin a l’aeroport?

CONTACTA AMB NOSALTRES

T’ACOMPANYEM

No només et portem, sinó que t’acompanyem fins on tu vulguis

Mr. Taxi no som només un vehicle, som persones al teu servei. Et recollim, et portem al teu destí i, un cop allà, estem a la teva disposició: et deixem, t’esperem o, si ho vols, t’acompanyem fins on tu vulguis.

DEIXA-HO TOT A LES NOSTRES MANS

Amb nosaltres no t’has de preocupar ni de com arribar, ni de mapes, ni de l’hora que has de sortir, ni d’on aparcaràs.

Aneu de viatge?

A vegades la combinació de transport públic per arribar al teu destí o bé a l’aeroport és inexistent o complicada (i cara). Si sou un grup o si el vol surt de matinada a primera hora del matí potser et val la pena no haver d’agafar cotxes particulars i buscar aparcament per tots els dies que sereu fora.

Acompanyament a visites mèdiques

El sol fet d’anar al metge implica preocupacions i malestar. Amb Mr. Taxi almenys et pots oblidar de la logística de com arribar-hi. Si ho vols, t’acompanyarem fins la porta de l’edifici i/o ens esperarem a la sala d’espera fins que surtis de la consulta.

Tinc molts amics arreu però des que em vaig quedar vídua havia deixat de visitar-los per la por d’anar sola pels llocs. Ara amb Mr. Taxi he perdut aquesta por i, gràcies al seu acompanyament, torno a voltar i a viatjar.

Rosa

Els meus pares són grans i han de fer-se controls mèdics periòdicament. Amb Mr. Taxi no em cal demanar festa i estic tranquil perquè els deixo en bones mans.

Martí