SERVEIS

Serveis 2021-05-07T10:59:19+02:00

ENS ADAPTEM A LES TEVES NECESSITATS

Les necessitats dels nostres clients canvien segons la circumstància i el moment i nosaltres ens adaptem

La nostra experiència ens ha demostrat que cada servei és diferent. Cada client i cada moment precisen d’unes condicions especials i unes característiques concretes. Des de Mr. Taxi estem preparats per adaptar-nos a cada necessitat específica. Els nostres serveis van més enllà de portar-vos d’un lloc a l’altre.

SERVEIS PER A EMPRESES

Teniu una reunió important i no us voleu haver de preocupar de la conducció? Arribareu molt tard a l’aeroport després d’un viatge llarg i voleu la màxima seguretat a la carretera? Us cal algú per rebre i traslladar uns clients importants?

MÉS INFORMACIÓ DE SERVEIS PER A EMPRESES

SERVEIS PER A PARTICULARS

No tens cotxe i necessites un transport privat? Has de fer una visita mèdica i vols que t’acompanyem i et tornem a casa? Aneu de viatge i l’avió surt de matinada i necessiteu que us portin a l’aeroport?

MÉS INFORMACIÓ DE SERVEIS PER A PARTICULARS

ESDEVENIMENTS

Casaments, celebracions diverses, fires, congressos,… Podem posar la nostra flota a disposició dels convidats o assistents al vostre esdeveniment.

MÉS INFORMACIÓ DE SERVEIS PER A ESDEVENIMENTS

ESTACIONS I AEROPORTS

Servei de transport i de recollida de particulars, parelles i grups a aeroports i estacions de tren. Serveis més habituals a les estacions de tren d’AVE de Barcelona, Girona i Figueres (Vilafant), aeroport de Girona i aeroport de Barcelona.

MÉS INFORMACIÓ DE SERVEIS A ESTACIONS I AEROPORTS

CAMINANTS I CICLISTES

Prova amb nosaltres, el nostre servei de taxi, ràpid i confortable. T’oferim el nostre servei de taxi en totes les teves rutes. A part del nostre servei de trasllat de bicicletes i equipatges.

MÉS INFORMACIÓ DEL SERVEI CYCLING