Esdeveniments 2019-01-24T20:58:09+02:00

ESDEVENIMENTS

Casaments, celebracions diverses, fires, congressos,… Podem posar la nostra flota a disposició dels convidats o assistents al vostre esdeveniment.

CONTACTA AMB NOSALTRES

LA NOSTRA FLOTA A LA TEVA DISPOSICIÓ

Els assistents a una festa o a un esdeveniment professional necessiten poder-se moure còmodament d’un espai a l’altre. Si ets l’amfitrió d’un acte i vols oferir aquest servei als teus convidats a Mr. Taxi t’ho posem fàcil.

Ja siguin events d’un o de diversos dies, podem posar-nos al teu servei segons la teva conveniència: tota la flota disponible exclusivament per a tu les 24 hores al dia, un vehicle sempre a la teva disponibilitat o diversos vehicles a hores concretes, en cas que els desplaçaments ja estiguin previstos.

APROFITAR AL MÀXIM EL TEMPS

A una festa es va a gaudir, a un event de feina a treballar.

Mr. Taxi ens ocupem dels desplaçaments.

Festes

Has organitzat una festa i vols oferir als convidats la comoditat de recollir-los al seu hotel o a casa, dur-los al lloc de la celebració i tornar-los quan ho desitgin. Mr. Taxi t’oferim aquest servei perquè tothom pugui gaudir de la celebració sense preocupacions ni condicions horàries.

Events professionals

Fires, jornades de formació, congressos, etc. Tan si ets l’organitzador com si tu i el teu equip assistiu a un esdeveniment professional, els vehicles de Mr. Taxi i els seus conductors poden estar a la vostra disposició per a tots aquells desplaçaments que requeriu durant el dia o dies de l’activitat.

Mr. Taxi va dur els convidats del nostre casament a la cerimònia i després al banquet. Després, durant tot el dia, hi va haver un vehicle disponible per quan algú volia marxar. Una molt bona inversió en comoditat i tranquil·litat.

Carla i Julià

Quan assistim a una fira amb l’equip comercial valorem molt positivament comptar amb un o diversos vehicles a la nostra disposició per aprofitar petits moments lliures i anar a descansar a l’hotel, fer visites a oficines o reunions i dinars fora del recinte.

Joan