Per a empreses 2019-07-16T11:30:47+02:00

SERVEIS PER A EMPRESES

Teniu una reunió important i no us voleu haver de preocupar de la conducció? Arribareu molt tard a l’aeroport després d’un viatge llarg i voleu la màxima seguretat a la carretera? Us cal algú per rebre i traslladar uns clients importants?

CONTACTEU AMB NOSALTRES

MÀXIMA PROFESSIONALITAT

El millor servei per a tu, per als teus treballadors, per als teus clients i per als teus proveïdors

La teva feina és tirar endavant la teva empresa, la nostra és conduir i acompanyar-te a tu, als teus treballadors i a les teves visites. Treballem per estalviar-te temps i treure’t preocupacions. Perquè si has d’anar a una reunió no t’hagis de preocupar de conduir, del trajecte o de l’aparcament. Perquè si has de rebre una visita la puguis esperar al teu despatx o al lloc de trobada amb la seguretat que nosaltres ens ocuparem de tot. Els nostres serveis han de ser per a tu un estalvi en temps i en risc.

DISCRECIÓ CONFIDENCIALITAT

Perquè el trajecte pugui ser un moment de descans, de treball personal o de reunions.

Som el primer contacte per a les teves visites

No cal que et desplacis, nosaltres ho fem per a tu. Ens encarreguem de rebre les teves visites i acompanyar-les fins al destí donant resposta tant a les teves peticions com a les dels teus convidats.

El trajecte, un espai de treball

Sabem que el temps és or i, per això, et posem les condicions adients perquè el trajecte pugui ser un moment de treball: connexió a l’electricitat i USB, taula de treball, wifi, aigua, i qualsevol altra cosa que puguis necessitar.

Amb el meu equip acostumem a arribar a l’aeroport de Barcelona molt cansats després de llargues jornades de treball. El trajecte fins a la Garrotxa era feixuc i un risc. Amb Mr. Taxi hem invertit en comoditat però sobretot amb seguretat.

Jordi

Sovint rebem visites internacionals que venen a veure les nostres instal·lacions. Amb Mr. Taxi no em cal desplaçar-me per recollir-lo i tinc la seguretat que estan en bones mans i els tracten com si hi anés jo mateixa, amb el plus de ser professionals de la conducció.

Àngela